SmallStories, in poëtische dialoog met Els Verbelen

by | mrt 8, 2024 | Magazine #9 | 0 comments

Neem je tijd. Laat je raken en bewegen.
Door beeld en woord.

Ongemak trilt me van waan naar zin.

Els Verbelen

Ik ben Karen Maenhout, ik voel en denk in lijnen. En laat beelden ontstaan. Met SmallStories breng ik jouw verhaal, intiem en oprecht. Ik teken uit wat jij mij wil vertellen in een eigen beeldtaal door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces.

Een visuele vertelling gevuld met symbolische elementen die verwijzen naar jouw verhaal. Drie tekeningen op maat, waarvan de laatste uitgewerkt is tot een pop-up.

De pop-up die je hier afgebeeld ziet, toont een innerlijke strijd. Een rillende toestand van ongemak en opkroppen. Een zelfpijnigende maalstroom die zich naar buiten dwingt in een kreet. Onuitgesproken woorden en zinnen willen gehoord worden.

Lees verder over smallstories op:
www.smallstories.be of struin doorheen Instagram via @s.m.a.l.l.s.t.o.r.i.e.s